Osakeyhtiökirjanpitäjän vakinainen tehtävä

Hakuaika päättyy 2020-12-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkoomme hyvällä työinnolla varustettua kokenutta osakeyhtiökonsernikirjanpidon ammattilaista osakeyhtiökirjanpitäjän tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu hoitaa nimettyjen asiakkaidemme kirjanpitoa ja siihen kuuluvia monipuolisia työtehtäviä asiakaspalavereineen ja tilinpäätöksineen. Asiantuntijamme työskentelevät ympäri Suomen, joten tarvitset tehtävässä kehitysmyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Sinulla on myös kyky sietää painetta ja reagointiherkkyyttä yllättäviin tilanteisiin.

Edellytämme sinulta

 • vähintään laskentamerkonomin koulutusta sekä erillistä ammatti- ja/tai asiantuntijatutkintoa. Muu täydennyskoulutus lasketaan eduksesi
 • vahvaa näyttöä sekä kokemusta asioiden onnistuneesta hoitamisesta kuten eri organisaatioiden tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laadinnasta
 • kokemusta useiden eri talousjärjestelmien käytöstä sekä järjestelmien käyttöönotoista. Käytössämme ovat alan kehittyneimmät Microsoft AX/Kuntax sekä Sarastia365 -järjestelmät.
 • kykyä omaksua uusi asioita ja halua kehittyä työtehtävässäsi ja Sarastia Oy:n mukana
 • kiinnostus tiimien vetämiseen sekä kokemus business controllingista katsotaan eduksi

Odotamme sinulta myös osaamista erilaisten rakennejärjestelyiden (mm. fuusiot, liiketoiminta, -osakekaupat), voitonjaon ja tuloverokysymysten osalta. Olemme FAS ja IFRS:n tunteminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden työskennellä missä päin Suomea tahansa
 • hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn omien toiveidesi pohjalta
 • mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan sekä sisäiseen toimintaympäristöön
 • kehittyvät järjestelmät
 • uralla etenemisen ja kehittymisen Sarastia Oy:n palveluksessa
 • Sarastian kattavat henkilöstöedut sekä työmäärään nähden kilpailukykyisen palkan

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme. Toivomme, että sinulta löytyy myös kiinnostusta nuorempien kollegoidesi perehdyttämiseen sekä kouluttamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Jan Nenonen, puh. +358 44 701 7731, sposti: jan.nenonen@sarastia.fi. Hakemuksen ja CV:n voi lähettää Janille 15.12.2020 mennessä.