Maksuliikenneasiantuntija (määräaikainen), Kotka ja Salo

Hakuaika päättyy 2020-05-06
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme sekä Salon että Kotkan maksuliikennetiimeihimme määräaikaisia maksuliikenneasiantuntijoita ajalle 1.6.2020-31.8.2020. Sovittaessa työpisteesi voi sijaita myös Turun, Kouvolan, Porin tai Nummelan toimipisteessämme.

Maksuliikenneasiantuntijana vastaat mm. asiakkaiden maksuliikenteestä aikataulujen mukaisesti, tiliotteiden käsittelystä ja maksuliikennetilien täsmäytyksistä. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tai olet alan opiskelija. Aikaisempi kokemus maksuliikenteen hoidosta ja kirjanpidon tuntemus katsotaan eduksi.

Työssä tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä. Toimit tiimissä, mutta työ edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Odotamme sinulta myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja mahdollisuutta perehtymiseen myös virtuaalisesti.

Tarjoamme sinulle hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet, Sarastian henkilöstöedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä.

Lisätietoja ja yhteydenotot hakuun liittyen: liiketoimintapäällikkö Jenni Westerholm, puh. 050 571 5193, jenni.westerholm@sarastia.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi Sarastia Rekryn sivujen kautta 6.5.2020 mennessä.