Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 2019-06-02
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme kasvavaan joukkoomme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelypisteesi voi olla missä tahansa toimipisteistämme: Hämeenlinna, Hyvinkää, Kangasala, Nummela, Tuusula, Kotka, Kouvola, Lahti, Varkaus, Kankaanpää, Pori, Salo, Turku, Ivalo, Kajaani tai Rovaniemi.

Työtehtäviisi kuuluu hoitaa nimettyjen asiakkaidemme kirjanpitoa ja siihen kuuluvia monipuolisia työtehtäviä asiakaspalavereineen ja tilinpäätöksineen. Työtehtäväsi tarkentuvat rekrytointiprosessin aikana riippuen omista vahvuuksistasi.

Odotamme hakijalta:

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätösten tekemisestä. Tehtävässä tarvitset paineensietokykyä, kehitysmyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Eduksi katsomme:

Konsernikirjanpitotaito sekä kokemus kuntien ja kuntayhtymien kirjanpidosta katsotaan eduksi. Katsomme eduksesi myös kannustavan ja positiivisen työotteen, uusien asioiden nopean omaksumisen sekä halun kehittyä työtehtäväsi ja Sarastian mukana. Käytössämme ovat Microsoft AX/Kuntax ja FPM -järjestelmät.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle Sarastian henkilöstöedut, liukuvan työajan sekä mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä:

  • tuotantopäällikkö Anneli Toivaala, puh. 050 509 1713, anneli.toivaala@sarastia.fi
  • tuotantopäällikkö Jan Nenonen, puh. 044 701 7731, jan.nenonen@sarastia.fi

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Sarastia Rekryn rekrytointijärjestelmässä 2.6.2019 mennessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa