Kanta-asiantuntija

Hakuaika päättyy 2021-04-25
Rekrytoija: Sarastia Oy

Etsimme Kanta-asiantuntijaa (SQL) Tiedolla johtamisen tiimiimme. Kanta-asiantuntijan tehtävänä on SQL -pohjaisten latausten toteutus ja ylläpito. Tehtäväkuvaa voidaan muokata henkilön osaamisen ja halukkuuden mukaisesti.

Tuotamme raportointiratkaisuja kymmenille julkisen sektorin toimijoille. 17 hengen tiimimme kasvaa nopeaa vauhtia ja meidän kanssamme pääset kehittämään jatkuvasti uusia ratkaisuja. Teemme omaa ohjelmistokehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman kehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen.

Voit työskennellä missä tahansa Sarastian toimipisteessä, joita meillä on ympäri Suomea. Tarjoamme myös monipuoliset mahdollisuudet etätöiden tekemiseen.

Odotamme sinulta:

  • Hyvää suomen kielen osaamista
  • SQL kielen hyvää osaamista
  • SQL kantojen tuntemusta
  • kykyä hahmottaa hyvin kokonaisuuksia
  • hyvää palveluasennetta
  • pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja halua oppia koko ajan lisää. Toimit osana tiimiä, joten osaat pyytää ja tarjota apua

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen MS SQL Server, Azure Data Lake, SSIS, SSAS ja Azure Databricks sekä Azure-pilvipalveluiden hyödyntämisestä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä
  • Sarastia Oy:n henkilöstöedut

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa.

Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Janne Papunen puhelimitse, puh. +358 44 033 2035 tai sähköpostitse, janne.papunen@sarastia.fi. Lähetä hakemuksesi Jannelle sähköpostitse 25.4.2021 mennessä.