Julkisten hankintojen asiantuntija (vakituinen), Hämeenlinna

Hakuaika päättyy 2020-09-04
Rekrytoija: Sarastia Oy

Etsimme nyt Hankintapalveluihimme Hämeenlinnaan JULKISTEN HANKINTOJEN ASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Osana Sarastian hankintapalveluita tulet suunnittelemaan ja kilpailuttamaan asiakkaidemme hyödyntämiä hankintasopimuksia sekä toimimaan asiakkaidemme ja sopimustoimittajiemme sopimusaikaisena yhteistyökumppanina. Työssäsi jäsennät asiakkaidemme hankintatarpeet lainmukaisiksi ja toimiviksi tarjouspyynnöiksi ja hankintasopimuksiksi, pitäen samalla huolen prosessin tehokkuudesta.

Sarastian yhteishankintayksiköllä on harvinaislaatuinen rooli sekä julkisella sektorilla että julkisten hankintojen kentällä. Tämän vuoksi emme edellytä sinulta valmista osaamista, vaan valmistaudumme perehdyttämään sinut. Etsimme työyhteisöön ja -tehtävään sopivaa tyyppiä, jolla on aito kiinnostus ja kyky kehittyä julkisten hankintojen ammattilaiseksi.

Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa seuraavat asiat:

  • Työympäristömme on joustava laajoine etätyömahdollisuuksineen ja työaikaliukumineen.
  • Kasvavassa organisaatiossamme pääset osaksi jatkuvaa ja vauhdikasta muutosta, johon voit jättää oman jälkesi.
  • Ympärilläsi on tiimi, joka on täynnä asiantuntemusta julkisten hankintojen kentältä.
  • Työn kautta hankit itsellesi harvinaislaatuista erityisosaamista.

Sinussa arvostamme erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

  • Vahvuutesi ovat pitkäjänteisessä suunnittelu- tai projektityössä sekä laajojen kokonaisuuksien omaksumisessa.
  • Sinulla on kyky luoda mielekkäitä toimintatapoja ja asiakassuhteita haasteellisten ja tulkinnanvaraisten asiakokonaisuuksien äärellä.
  • Keskeisiin taitoihisi kuuluu kyky puhua ymmärrettävästi monimutkaisista asioista. Tämä vaatii sinulta paitsi asiaosaamista myös viestintätaitoja ja asiakaspalveluasennetta.
  • Sinulla on työhön tarttuva ja aktiivinen asenne sekä valmius oppia jatkuvasti uutta. Vahva asiantuntemus onkin vasta tekemäsi työn lähtökohta.
  • Kokemus julkisen sektorin toimintaympäristöstä tai valmis ymmärrys julkisista hankinnoista katsotaan sinulle eduksi.

Työpaikkasi sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapalveluiden liiketoimintapäällikkö Riku Heino puhelimitse (p. 050 330 8905) tai sähköpostitse riku.heino@sarastia.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 4.9.2020 sähköpostitse osoitteeseen riku.heino@sarastia.fi. Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian, sillä haastatteluja tehdään sopivien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan puitteissa.