Henkilöstöasiantuntija (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2021-01-25
Rekrytoija: Sarastia Oy

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville. 

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkomme hyvällä työinnolla varustettua kokenutta Hr-ammattilaista henkilöstöasiantuntijan tehtäväänTyö alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Hr-asiantuntijana toimit aktiivisesti S365 HR-järjestelmämme parissa, vastaat hr-raportoinnista ja autat esimiehiä erilaisissa työsuhde- ja TES-asioissa sekä huolehdit hr-ohjeistuksen ajantasaisuudesta. Lisäksi osallistut aktiivisesti koko Sarastia-konsernin hr-toimintojen kehittämiseen. Vastuullesi kuuluu osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti myös muita hr-vastuita, kuten henkilöstökyselyiden toteuttaminen, rekrytointien tukeminen, yhteistyö työterveyshuollon kanssa ja/tai henkilöstökoulutusten koordinointi. Työskentelet yhteistyössä henkilöstömme, esimiestemme sekä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.  

Tarjoamme sinulle:

  • vastuullisen ja itsenäisen tehtävänkentän, jossa viet erilaisia kehitystoimia ideoinnista toteutukseen saakka. 
  • erinomaiset mahdollisuudet kehittyä hr-osaajana. Pääset osaksi pientä, mutta tehokasta hr- ja sisäisten palvelujen tiimiämme. Osallistut koko tiimin sekä myös koko Sarastia-konsernin hallinnon kehittämiseen. 
  • mahdollisuuden työskennellä missä päin Suomea tahansaSarastiassa teemme töitä jatkossakin paljon etänä. Lisäksi meillä on toimipaikat 18 eri paikkakunnalla ympäri Suomea.  

Edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista itsenäisistä ja vastuullisista hr-tehtävistä.  
  • erinomaisia it-valmiuksia ja kokemusta hr-järjestelmien (esim. hr-, palkka-, työajanseuranta- ja/tai rekrytointijärjestelmistä) käyttämisestä ja kehittämisestä. 
  • kokemusta ja näkemystä hr-raportoinnin toteuttamiseen ja kehittämiseen. 
  • kykyä prosessimaiseen ajatteluun ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen. Työssäsi haastat totuttuja toimintatapoja. 
  • ratkaisukeskeistä ja proaktiivista työotetta. Pidät samanaikaisesti monet langat käsissäsi ja selvität, mitä et tiedä ja näin varmistat, että hr-palvelut toimivat ja vastaavat voimakkaasti uudistuvan yrityksen odotuksia ja tarpeita.
  • kiinnostusta työskennellä itsenäisesti. Sopeudut vaihteleviin tilanteisiin nopeasti ja osaat itsenäisesti priorisoida töitäsi.

Liiketoimintavastuut ja kokemus prosessien Lean-kehittämisestä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 18.1. kello 9-10 ja perjantaina 22.1. klo 14-16 henkilöstöjohtaja Katja Himanen, puh. +358 50 5013130. Voit myös olla Katjaan yhteydessä sähköpostillakatja.himanen@sarastia.fi.  

Lähetä hakemuksesi 25.1.2021 mennessä Sarastia Rekryn sivujen kautta. Halutessasi voit jättää meille hakemuksesi lisäksi videon, jossa kerrot tärkeimmät syyt, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut tehtävään ja mitä odotat kyseiseltä tehtävältä. 

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajan aikana. Älä siis suotta odottele viimeisiin päiviin asti ennen kuin lähetät hakemuksesi.