Hankinta-asiantuntija (vakituinen), Hämeenlinna

Hakuaika päättyy 2020-05-24
Rekrytoija: Sarastia Oy

Etsimme nyt Hankintapalveluihimme Hämeenlinnaan JULKISTEN HANKINTOJEN ASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suunnittelemaan, kilpailuttamaan ja jalkauttamaan asiakkaidemme hyödyntämiä hankintasopimuksia sekä toimimaan asiakkaidemme ja sopimustoimittajiemme sopimusaikaisena yhteistyökumppanina.

Osana Sarastian hankintapalveluita tuotat julkisiin hankintoihin liittyviä yhteishankinta- ja konsultointipalveluja omistaja-asiakkaidemme hankintatarpeisiin. Työssäsi jäsennät asiakkaidemme hankintatarpeet lainmukaisiksi ja toimiviksi tarjouspyynnöiksi ja hankintasopimuksiksi, pitäen samalla huolen prosessin tehokkuudesta. Onnistuaksesi tässä sinun tulee tehdä aktiivista asiakasyhteistyötä sekä sopimuskaudella että sen ulkopuolella. Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä omaksua laajoja teoreettisia kokonaisuuksia ja muuntaa ne tehokkaaksi käytännön toiminnaksi. Asiakassuhteemme perustuvat joustavuuteen ja palvelualttiuteen, mitä odotamme myös työntekijöiltämme.

Ideaalihakijallamme on valmista ymmärrystä julkisista hankinnoista sekä näyttöjä menestymisestä pitkäjänteisessä suunnittelu- tai projektityössä. Käytännön kokemus julkisen sektorin toimintaympäristöstä katsotaan eduksi.

Työntekijöissämme arvostamme erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

  • Sinulla on kyky luoda mielekkäitä toimintatapoja ja asiakassuhteita haasteellisten ja tulkinnanvaraisten asiakokonaisuuksien äärellä.
  • Lain rajaama liikkumatila ei saa lannistaa sinua, vaan osaat nähdä toimintaympäristösi muutoksissa ja ajoittaisessa epävarmuudessa uusia mahdollisuuksia.
  • Keskeisiin taitoihisi kuuluu kyky puhua ymmärrettävästi monimutkaisista asioista, kuten esimerkiksi hallintomenettelystä, laintulkinnoista tai kokonaistaloudellisesta edullisuudesta. Tämä vaatii sinulta paitsi asiaosaamista myös viestintätaitoja ja kärsivällistä asiakaspalveluasennetta.
  • Sinulla on työhön tarttuva ja aktiivinen asenne sekä valmius oppia jatkuvasti uutta. Vahva asiantuntemus onkin vasta tekemäsi työn lähtökohta.

Työyhteisömme tarjoaa työntekijöilleen muun muassa seuraavat asiat:

  • Työympäristömme on joustava etätyömahdollisuuksineen ja työaikaliukumineen.
  • Kasvavassa organisaatiossamme pääset osaksi jatkuvaa ja vauhdikasta muutosta, johon voit jättää oman jälkesi.
  • Ympärilläsi on tiimi, joka on täynnä asiantuntemusta julkisten hankintojen kentältä.

Työpaikkasi sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapalveluiden liiketoimintapäällikkö Riku Heino puhelimitse (p. 050 330 8905) tai sähköpostitse riku.heino@sarastia.fi. Puhelimitse tavoitat varmimmin: maanantaina 18.5. klo 9–11 ja tiistaina 19.5. klo 9–11.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen Sarastia Rekryn sivujen kautta viimeistään 24.5.2020.

Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian, sillä haastatteluja tehdään sopivien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan puitteissa.