Dynamics 365 Talous-ratkaisujen ratkaisuasiantuntija (juniori/seniori) (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-05-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, ohjelmistoratkaisuja sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita.  Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Sarastia Perintä Oy ja Onvire Oy.

Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman ohjelmistokehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen. Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle.

Teemme omaa järjestelmäkehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa. Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi.

Sarastia Oy on Suomen suurin julkishallinnon taloushallintotehtävien tuottaja. Palvelemme asiakkaitamme toteuttamalla heille ulkoistettua taloushallintoa tai vaihtoehtoisesti tarjoamme heille järjestelmäalustan, jonka päällä voivat itse tuottaa palvelut. Tavoitteenamme onkin tuottaa asiakkaillemme monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja digitalisoida heidän palveluprosessejaan. Sarastian digitaaliset ratkaisut pohjautuvat Microsoftin Dynamics 365 teknologiaan ja toteutetut ratkaisut ovat tuotteistettuja ratkaisuja, jotka voidaan toimittaa helposti eri asiakkaille.

Tehtävänkuva:

Kehitämme jatkuvasti lisää tuotteistettuja ratkaisuja asiakaskysynnän mukaisesti. Kasvavan asiakasmäärämme johdosta etsimmekin ratkaisuasiantuntijaa, jonka vastuulla on osallistua asiakkaidemme Sarastia365 Talousratkaisujen käyttöönottoprojekteihin, tukea nykyisten asiakkaidemme palveluita sekä osallistua ratkaisujen tuotekehitykseen.

Sarastia365 Talous on osa Sarastia365 liiketoiminta-alustaa, joka sisältää seuraavat ratkaisualueet: Sarastia365 Talous, Sarastia365 HR, Sarastia365 BI, Sarastia365 Asiakkuuden- ja palvelunhallinta, Sarastia365 Materiaalihallinta, Sarastia365 robotori sekä Sarastia365 integraatioalusta.

Etsimämme henkilö on proaktiivinen ja järjestelmällinen sekä innostunut oppimaan uutta. Edellytämme ymmärrystä taloushallinnon prosesseista joltain seuraavista osa-alueelta: kirjanpito, ostolaskut ja ostoreskontra, myyntilaskut ja myyntireskontra tai käyttöomaisuus. Omatoimisuus, asioiden priorisointi ja kompleksisten kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelutaidot ovat arvostettavia ominaisuuksia. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta Dynamics 365 ratkaisuista tai julkishallinnon ratkaisuista.

Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on 20 toimipistettä ympäri Suomen. Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Dynamics 365 tuotetiimi sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Kangasala, Hämeenlinna ja Hyvinkää. Sarastia on myös vahva etätyön mahdollistaja. Asiakkaitamme sijaitsee kuitenkin eri puolella Suomea, joten työ edellyttää reipasta matkustusvalmiutta sisäisesti sekä asiakkaiden luokse.

Odotamme Sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Ymmärrystä joltain osa-alueelta taloushallinnon prosesseista
 • Innostunutta ja innostavaa asennetta
 • Omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä
 • Matkustusvalmiutta

Eduksesi katsomme:

 • Kokemukset tietojärjestelmähankkeista
 • Dynamics 365 tai taloushallinnon muut sertifioinnit
 • Kokemukset Dynamics 365 tai Dynamics AX käyttöönottoprojekteista
 • Microsoft pilviteknologioiden tuntemuksen (Dynamics 365, Azure, Office 365)

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä
 • Sarastia Oy:n henkilöstöedut

Hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Janne Santanen puhelimitse, puh. 044 701 7704 tai sähköpostitse janne.santanen(@)sarastia.fi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen janne.santanen(@)sarastia.fi 15.5.2020 mennessä. Ratkaisuasiantuntija valitaan välittömästi sopivan hakijan löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo ennen hakuajan päättymistä.