Dynamics 365 CE ratkaisuasiantuntija (juniori/seniori) (vakituinen), mikä tahansa Sarastia Oy:n toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-05-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, ohjelmistoratkaisuja sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita.  Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Sarastia Perintä Oy ja Onvire Oy.

Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman ohjelmistokehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen. Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle.

Teemme omaa järjestelmäkehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa. Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi.

Tehtävänkuva:

Kasvavan asiakasmäärämme johdosta etsimme ratkaisuasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen, kenen vastuulla on osallistua asiakkaidemme Dynamics 365 CE ratkaisujen käyttöönottoprojekteihin, tukea nykyisten asiakkaidemme palveluita sekä osallistua ratkaisujen tuotekehitykseen.

Sarastia Oy tuottaa asiakkailleen monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja tavoitteenamme onkin digitalisoida asiakkaidemme palveluprosesseja. Sarastian digitaaliset ratkaisut pohjautuvat Microsoftin Dynamics 365 teknologiaan ja toteutetut ratkaisut ovat tuotteistettuja ratkaisuja, jotka voidaan toimittaa helposti eri asiakkaille. Kehitämme jatkuvasti lisää tuotteistettuja ratkaisuja asiakaskysynnän mukaisesti.

Etsimämme henkilö on proaktiivinen ja järjestelmällinen sekä innostunut oppimaan uutta. Omatoimisuus, asioiden priorisointi ja kompleksisten kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelutaidot ovat arvostettavia ominaisuuksia. Emme kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta Dynamics 365 ratkaisuista tai julkishallinnon ratkaisuista. Hakiessasi ilman aikaisempaa kokemusta Dynamics 365 ratkaisuista, kuvaa hakemuksessasi miksi tästä tehtävästä kiinnostuit ja miksi meidän tulisi kiinnostua sinusta.

Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on 20 toimipistettä ympäri Suomen. Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Dynamics 365 tuotetiimi sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Kangasala, Hämeenlinna ja Hyvinkää. Sarastia on myös vahva etätyön mahdollistaja. Asiakkaitamme sijaitsee kuitenkin eri puolella Suomea, joten työ edellyttää reipasta matkustusvalmiutta sisäisesti sekä asiakkaiden luokse.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Innostunutta ja innostavaa asennetta
 • Omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä
 • Matkustusvalmiutta
 • Jos haet ilman aikaisempaa kokemusta, kuvaa miksi olisit oikea valinta meille

Eduksesi katsomme:

 • Kokemukset tietojärjestelmähankkeista
 • Microsoft pilviteknologioiden tuntemuksen (Dynamics 365, Azure, Office 365)
 • Julkishallinnon prosessien ymmärtämisen joltain osin

Tarjoamme sinulle:

 • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa tätä tulevaisuuden ratkaisua laatu edellä.
 • Mahdollisuuden oppia uutta ja pitää osaamisestasi huolta
 • Mukavan työyhteisön.
 • Sarastia Oy:n henkilöstöedut.

Hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Janne Santanen puhelimitse, puh. 044 701 7704 tai sähköpostitse janne.santanen(@)sarastia.fi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen janne.santanen(@)sarastia.fi 15.5.2020 mennessä. Ratkaisuasiantuntija valitaan välittömästi sopivan hakijan löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo ennen hakuajan päättymistä.