Dynamics 365 CE ratkaisuarkkitehti (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-05-15
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, ohjelmistoratkaisuja sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita.  Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Sarastia Perintä Oy ja Onvire Oy.

Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman ohjelmistokehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen. Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle.

Teemme omaa järjestelmäkehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa. Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi.

Tehtävänkuva:

Kasvavan asiakasmäärämme johdosta, etsimme Ratkaisuarkkitehtiä vakituiseen työsuhteeseen, kenen vastuulla on Dynamics 365 CE ratkaisujen käyttöönotto asiakasympäristöissä sekä osallistuminen ratkaisujen tuotekehitykseen.

Sarastia Oy tuottaa asiakkailleen monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja tavoitteenamme onkin digitalisoida asiakkaidemme palveluprosesseja. Sarastian digitaaliset ratkaisut pohjautuvat Microsoftin Dynamics 365 teknologiaan ja toteutetut ratkaisut ovat tuotteistettuja ratkaisuja, jotka voidaan toimittaa helposti eri asiakkaille.

Etsimämme henkilö on proaktiivinen ja järjestelmällinen sekä innostunut oppimaan uutta. Omatoimisuus, asioiden priorisointi ja kompleksisten kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelutaidot ovat arvostettavia ominaisuuksia. Dynamics 365 teknologian osaaminen lasketaan eduksi, mutta teknologian ymmärtäminen ei ole välttämätöntä.

Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on 20 toimipistettä ympäri Suomen. Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Dynamics 365 tuotetiimi sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Kangasala, Hämeenlinna ja Hyvinkää. Sarastia on myös vahva etätyön mahdollistaja. Asiakkaitamme sijaitsee kuitenkin eri puolella Suomea, joten työ edellyttää reipasta matkustusvalmiutta sisäisesti sekä asiakkaiden luokse.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Kokemusta ketteristä käyttöönottoprojekteista
 • Innostunutta ja innostavaa asennetta tuotekehitykseen
 • Omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä
 • Esiintymisvalmiutta
 • Matkustusvalmiutta

Eduksesi katsomme:

 • Dynamics 365 CE sertifioinnit
 • Kokemukset Dynamics 365 CE käyttöönottoprojekteista
 • Microsoft pilviteknologian ymmärrys (Azure, Dynamics 365, Office 365)

Tarjoamme sinulle:

 • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa tätä tulevaisuuden ratkaisua laatu edellä.
 • Mahdollisuuden oppia uutta ja pitää osaamisestasi huolta.
 • Mukavan työyhteisön.
 • Sarastia Oy:n henkilöstöedut.

Hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Janne Santanen puhelimitse, puh. 044 701 7704 tai sähköpostitse janne.santanen(@)sarastia.fi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen janne.santanen(@)sarastia.fi 15.5.2020 mennessä. D365 Ratkaisuarkkitehti valitaan välittömästi sopivan hakijan löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo ennen hakuajan päättymistä.