Asiakaspalvelupäällikkö (vakituinen), Rovaniemi

Hakuaika päättyy 2020-03-05
Rekrytoija: Sarastia Oy

Haemme Rovaniemen toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelupäällikköä.

Asiakaspalvelupäällikön roolissasi vastaat Rovaniemen ja Hämeenlinnan asiakaspalvelutiimiemme toiminnan johtamisesta ja tiimiesimiesten lähiesimiehenä toimimisesta.

Päävastuualueesi ovat:

  • Asiakaspalveluhenkilöstömme toiminnan ja työhyvinvoinnin tukeminen, sekä osaamisen kehittäminen ja henkilöstösuunnittelu
  • Puhelin-, chat- ja kirjallisen asiakaspalvelumme operatiivisen toiminnan koordinointi, suunnittelu ja jatkokehittäminen
  • Asiakaspalvelun digitalisaation kehittäminen robotiikan ja/tai koneälyn avulla
  • Käytössä olevien teknologiatoimittajien (mm. Efecte-toiminnanohjausjärjestelmä) kanssa käytävä läheinen kehitysyhteistyö ja ohjausryhmätyöskentely, joiden kautta ajat eteenpäin Sarastian tavoitteita

Omaat vastuualueita palvelevan työ- ja koulutustaustan ja työskentelytavat. Otat luontaisesti johtajuuden vaikeissakin tilanteissa ja uudistaminen ja kehittäminen ovat lähellä sydäntäsi. Olet valmis matkustamaan työn vuoksi toisinaan Sarastian toimipisteisiin valtakunnallisesti ja esiintyminen asiakastilaisuuksissa niin kasvotusten kuin verkossakin on sinulle luontevaa.

Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Ennen lopullista valintaa henkilölle suoritetaan soveltuvuusarviointi.

Hae paikkaa pikaisesti ja liitä hakemukseesi mukaan palkkatoiveesi €/kk. Hakemuksesi tehtävään voit jättää Sarastia Rekryn sivujen kautta 5.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuusjohtaja Tero Karinti sähköpostitse, sposti: tero.karinti@sarastia.fi ja puhelimitse, puh. +358409311550.