Aluejohtaja

Hakuaika päättyy 2021-03-26
Rekrytoija: Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita. Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy

Oletko asiakaslähtöisesti ajatteleva tekijä, jolla on kykyä ja halua kehittää Sarastian asiakaskokemusta ja asiakkuuksien hoitoa yhdessä tiimin kanssa uudelle tasolle? Aluejohtajana vaikutat omalla toiminnallasi suoraan asiakkaan palvelukokemukseen ja olet mukana kehittämässä ylivertaista asiakaskokemusta Sarastian stretegian mukaisesti. Työ on määräaikainen, työsuhde alkaa toukokuussa 2021 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 31.3.2022. Tehtävä sijoituu Rovaniemelle mutta etätyö on mahdollista asiakastyön sallimissa rajoissa.

Aluejohtajana vastaat vastuullesi kuuluvien asiakkuuksien ylläpidosta ja suunnitelmallisesta kehittämisestä. Sinulla on kokonaisvastuu Asiakkaan palvelukokonaisuudesta ja seuraat asiakkaan saamia palveluita ja niiden laatua aktiivisesti. Teet työssäsi aktiivista kartoitusta asiakkaan palvelutarpeista ja luot omalla työlläsi aktiivisesti lisämyyntimahdollisuuksia. Raportoit tehtävässä asiakkuusjohtajalle.

Odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja ratkaisukeskeinen tekijä, joka kykenee luomaan asiakkaalle lisäarvoa. Osaat kiteyttää asioita selkeiksi kokonaisuuksiksi. Vahvan asiakasymmärryksen ja -kuuntelutaidon myötä kykenet kartoittamaan asiakkaiden tarpeita ja muodostamaan sen pohjalta näkemyksen palveluiden kehittämisen tueksi sekä viemään toimenpiteitä käytäntöön yhteistyössä palvelutuotannon kanssa. Sinulla on näkemys asiakkuuksien hoidon ja aluejohtamisen kehittämisestä. Sinulla on paineensietokykyä ja olet tottunut luovimaan moninaisissa tilanteisssa.

Edellytämme vahvaa näyttöä yhteistyökyvystä ja jämäkästä asioiden edistämisestä. Laaja-alainen kokemus talous- ja palkkahallinnon tai ohjelmistopalveluiden tuottamisesta on tehtävässä eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta julkisen sektorin asiakkuuksien hoidosta.

Tarjoamme sinulle
– Työn jossa jokainen kohtaaminen on merkityksellinen
– Mahdollisuuden olla mukana luomassa Sarastian uutta asiakkuuksien hoidon mallia ja vaikuttaa sen sisältöön
– Tehtävän, jossa saat haastaa itseäsi ja muita
– Näköalapaikan sekä Sarastian toimintaan että asiakkaisiimme

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Anne Kanerva, puh. 050 439 5817, anne.kanerva@sarastia.fi