Aluejohtaja (vakituinen), mikä tahansa Sarastian toimipiste

Hakuaika päättyy 2020-12-17
Rekrytoija: Sarastia Oy

Oletko asiakaslähtöisesti ajatteleva, tekijä jolla on kykyä ja halua kehittää Sarastian asiakaskokemusta ja asiakkuuksien hoitoa yhdessä tiimin kanssa uudelle tasolle. Aluejohtajana olet vaikutat omalla toiminnallasi suoraan asiakkaan palvelukokemukseen ja olet mukana kehittämässä ylivertaista asiakaskokemusta Sarastian stretegian mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Aluejohtajana vastaat vastuullesi kuuluvien asiakkuuksien ylläpidosta ja suunnitelmallisesta kehittämisestä. Sinulla on kokonaisvastuu Asiakkaan palvelukokonaisuudesta ja seuraat asiakkaan saamien palveluita ja niiden laatua aktiivisesti. Teet työssäsi aktiivista kartoitusta asiakkaan palvelutarpeista ja luot omalla työlläsi aktiivisesti lisämyyntimahdollisuuksia. Raportoit Asiakkuusjohtajalle.

Odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja ratkaisukeskeinen tekijä, joka kykenee luomaan asiakkaalle lisäarvoa. Osaat kiteyttää asioita selkeiksi kokonaisuuksiksi. Vahvan asiakasymmärryksen ja -kuuntelutaidon myötä kykenet kartoittamaan asiakkaiden tarpeita ja muodostamaan sen pohjalta näkemyksen palveluiden kehittämisen tueksi sekä viemään toimenpiteitä käytäntöön yhteistyössä palvelutuotannon kanssa. Sinulla on näkemys asiakkuuksien hoidon ja aluejohtamisen kehittämisestä. Sinulla on paineensietokykyä ja olet tottunut luovimaan moninaisissa tilanteisssa. Edellytämme vahvaa näyttöä yhteistyökyvystä ja jämäkästä asioiden edistämisestä. Laaja-alainen kokemus talous- ja palkkahallinnon tai ohjelmistopalveluiden tuottamisesta on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle

  • Työn jossa jokainen kohtaaminen on merkityksellinen.
  • Mahdollisuuden olla mukana luomassa Sarastian uutta asiakkuuksien hoidon mallia ja vaikuttaa sen sisältöön.
  • Tehtävän jossa saat haastaa itseäsi ja muita.
  • Näköalapaikan sekä Sarastian toimintaan että asiakkaisiimme.

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä niin kerron mielelläni lisää: Anne Kanerva, anne.kanerva@sarastia.fi, puh. 050 439 5817

Tiedätkö olevasi juuri oikea ihminen tähän tehtävään? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV viimeistään 17.12.2020 sähköpostitse Anne Kanervalle.