Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin KuntaPro Oy:n sivustolla

Hyvinkään uusi toimisto pyörii hienosti

Hyvinkään talousjohtaja Markus Peevo hauskuutti väkeä juhlapuheellaan. Vierellään oikealla Hyvinkään kaupungilla controllerina työskentelevä Anna-Miia Liimatta. Tupaantuliaisena he toivat mukanaan kaupungin 100-vuotisjuhlakassin – juhlavuotta vietettiin viime vuonna.

KuntaPron toimistossa Hyvinkään ydinkeskustassa juhlittiin uusia tiloja ja hyvin sujunutta yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Toimisto tukee myös tulevaisuuden palvelujen järjestämistä alueella.

–  Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme Hyvinkään kaupungin valitsemana kumppanina päässeet käynnistämään toimintamme täällä uudessa toimipisteessä. Yhdessä Keksi-Uudenmaan sotekuntayhtymän kanssa Hyvinkäästä on tulossa erittäin tärkeä kumppani, jolle haluamme tarjota myös monipuolisia lisäarvopalveluitamme, totesi KuntaPron toimitusjohtaja Mika Kantola juhlasanoissaan.

Hyvinkään toimiston väki on selvinnyt hienosti suuren muutoksen läpi. Toimiston henkilöstö siirtyi alkuvuodesta Hyvinkään kaupungin taloushallinnosta KuntaProlle, ja entinen työnantaja toimii nyt heidän asiakkaanaan. Muutos tarkoitti muun muassa uusien toimintatapojen ja Kuntax-järjestelmän opettelua kovalla tahdilla, mutta tavoitteisiin on päästy perehdytyksen keskelläkin.

– Olemme erityisen tyytyväisiä omaan toimipisteeseen sekä KuntaPron hyviin toimintatapoihin. Kirjanpito ja maksuliikenne toimivat hyvin ja tässä on nyt myös hyvät tiedolla johtamisen edellytykset, kiitteli Hyvinkään kaupungin talousjohtaja Markus Peevo.

Hyvinkään toimipisteen kautta KuntaPro ankkuroituu alueelle entistä tukevammin ja se on valmiina palvelemaan myös uusia sote-asiakkaita. Keski-Uudenmaan kunnat Mäntsälä, Pornainen, Tuusula, Nurmijärvi sekä Hyvinkään ja Järvenpään kaupungit perustivat Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämiskuntayhtymän kesäkuussa 2017.
– Kun Keski-Uudenmaan kuntayhtymän sote käynnistyy, Hyvinkään toimipiste korostaa asemaamme entisestään palvelujen tuottajana, Kantola sanoo.

Hyvinkään toimiston henkilöstö siirtyi KuntaProlle Hyvinkään kaupungin taloushallinnosta alkuvuodesta. Väki iloitsi asiakkaidensa kanssa uudesta toimistosta ja hyvin sujuneesta alkustartista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myös Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä toi tervehdyksensä uudelle toimistolle. Mika Kantolalle trendikästä ämpärilahjaa ojentaa Tuija Anttila.

 

Myös Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattila poikkesi avajaisissa.

 

Sakari Salo, Markus Peevo ja Anna-Miia Liimatta iloisissa tuparitunnelmissa.

 

Lue myös juttu Hyvinkään taloustiimin tunnelmista alkuvuodesta: https://kuntapro.fi/ajankohtaista/hyvinkaan-taloustiimi-uuden-edessa/

Ajankohtaista