Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin KuntaPro Oy:n sivustolla

Henkilönsuojainten ja suoja-asusteiden sekä turvajalkineiden sopimustoimittajat on valittu

KuntaPro on saanut elokuun alusta voimaan kaksi uutta yhteishankintasopimusta:

  • Turvajalkineet ja saappaat
  • Suoja-asusteet ja henkilönsuojaimet

Eri sopimukset ovat saman kilpailutuksen osakokonaisuuksia. Asiakkaat voivat sitoutua kumpaan tahansa osasopimukseen erikseen. Hankintasopimukset ovat voimassa 18.2.2019 saakka, jonka jälkeen sopimuksiin sisältyy mahdollisuus kahden vuoden optiokauteen ajalle 19.2.2019–18.2.2021.

Henkilönsuojainten ja suoja-asusteiden sopimustoimittajaksi on valittu Promart Oy. Tällä sopimuksella voidaan hankkia mm. visiirit, kypärät, hengityssuojaimet, kuulonsuojaimet, suojalasit sekä putoamissuojat. Tarkempi sopimuskuvaus löytyy tästä.

Turvajalkineiden ja saappaiden sopimustoimittajaksi on valittu Etra Oy. Tarjouskilpailun tuotekoreissa on kilpailutettu hinnat kaikkiin olosuhteisiin sopiville turvajalkineille ja saappaille sekä niiden lisätarvikkeille (esim. pohjalliset ja liukuesteet). Tarkempi sopimuskooste löytyy tästä.

Molemmissa osakokonaisuuksissa on huomioitu edullisen hinnan lisäksi toimittajien palvelutason laatu. Muun muassa sovituspalvelu, automaattitäydennykset, tuotekoulutukset sekä suojatyökartoitukset sisältyvät sopimuksenalaiseen palveluntuotantoon. Myös toimitusten sujuvuudelle on annettu merkittävä painoarvo.

HUOM! Tämä hankinta ei koske erityiseen työergonomiaan tai seisomatyöhön tarkoitettuja työjalkineita. Hankinnan piiriin eivät kuulu myöskään normaaliolosuhteissa käytettävät ammattikohtaiset työvaatteet tai univormut.

Ajankohtaista