Sähköinen arkistoratkaisu tiedonohjauksella ja asiakirjojen digitointi- eli skannauspalvelu 2022 316165

Painotukset / laatu: Laatu 30% Hinta 70%

Hankinnan sisältö: Hankinta koostuu kahdesta itsenäisestä osakokonaisuudesta, joita ovat 1. sähköinen arkistoratkaisu tiedonohjauksella ja 2. fyysisten asiakirjojen digitointi- eli skannauspalvelu.

Sisältyvät palvelut: Asiakkaan on mahdollista sitoutua yhteen tai molempiin osakokonaisuuksiin. Esim. jos asiakkaalla on käytössään jo sähköinen arkisto, voi asiakas sitoutua hankintaan vain digitointipalvelun osalta. Hankinnassa kilpailutetaan sähköinen arkistoratkaisu, joka noudattaa Kansallisarkiston SÄHKE2-vaatimuksia ja määrityksiä. Erilaiset yleiset käytössä olevat rajapinnat ja integraatiot huomioidaan osana tarjousvertailua.

Hankinta toteutetaan avoimella menettelyllä. Palvelumaksuprosentti on 1%, jonka osakokonaisuuteen valittu toimittaja tilittää Sarastia Oy:lle. Asiakkaille yhteishankinta ja siihen sitoutuminen (tai optioasiakkaaksi) on veloituksetonta.

Hyvä tietää: Mikäli yhteishankintaan ei saada riittävästi asiakasvolyymia, voi Sarastia toteuttaa hankinnan ns. kertahankintana asiakaskohtaisesti, asiakkaan kulloinkin vaatiman osakokonaisuuden osalta.

HUOM! Tarjouspyyntö on julkaistu.

 

Sektorit

  • ICT

Valmistelukausi

Q1/21

Sopimuskausi

Q1/22

Ota yhteyttä