Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin Kunnan Taitoa Oy:n sivustolla

Pukkilan kunta

Pukkila on ollut Taitoan asiakkaana jo useamman vuoden ajan ja kunnanjohtaja Juha Myyryläinen on tyytyväinen yhteistyöhön Taitoan kanssa. Yhteistyö Taitoan kanssa on tuonut jatkuvuutta ja varmuutta sekä uusia sähköisiä työkaluja Pukkilan talous- ja palkkahallintoon.

”Peruspalvelut ovat toimineet erittäin hyvin ja esimerkiksi pienen organisaation haasteena olevat poissaolot eivät vaikuta palveluiden toimivuuteen. Palveluiden tuottaminen on nyt myös varmistettu tulevaisuudessa ja esimerkiksi eläköitymiset eivät tule aiheuttamaan muutoksia kunnan taloushallinnon toimintaan. Taitoan kanssa on ollut helppo kehittää asioita yhdessä ja yhteisten palaverien sopiminen on mutkatonta.”

Yhteistyö Taitoan kanssa on tuonut käyttöömme entisellä kustannustasolla uudet sähköiset työkalut ja toimintamallit, esimerkiksi palkanlaskentajärjestelmä Populuksen käyttöönotto sujui mallikkaasti ja tehokkaasti. Olemme saaneet käyttöömme myös sähköisen laskun käsittelyn sekä monia muita digitalisoituja palvelumalleja. Ilman yhteistyötä Taitoan kanssa nämä ponnistukset olisivat olleet vaikeita meidän kokoiselle kunnalle.”

-Pukkilan kunnanjohtaja Juha Myyryläinen

 

Liittyvät referenssit