Siirry sisältöön
Tämä juttu on julkaistu alun perin Kunnan Taitoa Oy:n sivustolla

Lapin sairaanhoitopiiri siirtää henkilöstöhallinnon työntekijöitään Taitoaan

Lapin sairaanhoitopiirin hallitus teki 17.4. päätöksen hankkia Kunnan Taitoa Oy:ltä palkkahallinnon, rekrytoinnin ja matkahallinnan palvelua kesäkuusta 2018 alkaen. Päätöksen myötä Lapin sairaanhoitopiiriltä siirtyy Taitoaan kuusi henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Taitoa työllistää Lapissa nykyisellään yli 80 työntekijää. Sairaanhoitopiirin sopimuksen myötä henkilöstömäärä tulee nousemaan entisestään.

– Tarve siirtyä Taitoan palveluiden piiriin kävi ilmeiseksi, koska Lapin sairaanhoitopiirin henkilöstöhallinnon resurssit ovat sairaanhoitopiirin laajentuneen toiminnan seurauksena osoittautuneet riittämättömiksi.

– Taitoa on tyytyväinen, että saamme aloittaa palveluiden tuottamisen Lapin sairaanhoitopiirille, sanoo Taitoan asiakkuusjohtaja Tanja Peltovuoma.

Kyse on organisaatiosta, joka tulisi olemaan osa Lapin maakuntaa kun maakuntauudistus astuu voimaan.
– Olemme siis etunenässä tuottamassa palveluja alueella ja näemme tämän jatkumona tarjota palveluja tulevan Lapin maakunnan alueella, Peltovuoma jatkaa.

Nyt ryhdytään selvittämään sairaanhoitopiirin ja Taitoan kanssa henkilöstöhallinnon toimintaprosesseja ja toimenpiteitä, joilla tuetaan nykyaikaisia ja toimivia käytäntöjä myös tulevaa maakuntaa ajatellen.

Lisätietoja antavat

Tanja Peltovuoma
Kunnan Taitoa Oy:n asiakkuusjohtaja
Puh. 020 610 9900 tai tanja.peltovuoma@taitoa.fi

Timo Tammilehto
Lapin sairaanhoitopiirin henkilöstöjohtaja
puh. 040 484 3886 tai timo.tammilehto@lshp.fi

Taustaa

Kunnan Taitoa Oy on kuntatoimijoiden omistama yritys, joka tarjoaa tehokkaita ja laadukkaita talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä perintä, hankinta ja rekrytointipalveluita. Taitoalla on kolme toimistoa Lapissa, joissa työskentelee yhteensä reilu 80 palkka- ja taloushallinnon sekä tietohallinnon asiantuntijaa. Lapin alueella Taitoalla on useita erikokoisia kunta-asiakkaita.

Lapin sairaanhoitopiiri on 15 kunnan omistama kuntayhtymä, joka vastaa alueensa väestön erikoissairaanhoidon palveluista sekä päihdeongelmaisten hoidosta ja kuntoutuksesta yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon kanssa. Sairaanhoitopiirillä on vajaa 1800 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 190 milj. euroa.

Liittyvät referenssit