Siirry sisältöön

Asiakkaista huolehtiminen ja uudistumisen mahdollistaminen etusijalla

Anne Kanerva aloitti Sarastian asiakkuusjohtajana 1.12.2020. Samalla hän jatkaa Sarastian johtoryhmän jäsenenä. Sarastiassa aiemmin talouspalveluiden liiketoimintajohtajana sekä sote- ja maakuntapalveluiden johtajana toiminut Anne tarttuu innolla asiakkuuksien, myynnin ja asiakaspalvelun vetovastuuseen.

– Hyvä huolenpito ja selkeä lisäarvo takaavat jatkossakin tyytyväiset asiakkaat, joille saamme tuottaa palveluitamme. Talouspalveluiden liiketoimintajohtajan pesti tarjosi minulle ainutlaatuisen näkymän tähän kokonaisuuteen: ymmärrän talouspalvelut ja asiakasrajapinnan kehityskohtineen paremmin, kuin mitä ikinä olisi ollut mahdollista ilman tätä kokemusta. Strategiamme mukainen ylivertainen asiakaskokemus on voimakkaan kehityksen kohteena tulevana vuonna, Anne Kanerva kertoo. 

Anne siirtyi syksyllä 2019 Sarastialle IBM Finland Oy:n kehittämisjohtajan tehtävistä, jota ennen hän oli toiminut johto- ja kehitystehtävissä mm. Kuntien Tieralla, Espoon kaupungilla ja FCG:llä. Pitkän linjan sote-ammattilaisena hänellä on osaamista ja näkemystä tulevaisuuden kannalta keskeisestä sektorista painottaen Sarastian menestymismahdollisuuksia siinä. 

Annen kokemus johtotehtävistä erilaissa organisaatioissa rikastaa Sarastian tekemistä ja tuo siihen uutta sykettä. Anne pitää asialle omistautuneita ihmisiä parhaimpana asiana Sarastiassa. Apua saa aina, kun sitä tarvitsee ja pyytää.  

– Sarastialla on ainutlaatuinen mahdollisuus toimia omistajiemme tehokkaana uudistumisen mahdollistajana ja olemme tarttuneet tilaisuuteen. Muutos on alkanut! Anne Kanerva tiivistää. 

Ajankohtaista